logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Octombrie a fost una dintre cele mai bune luni pentru incasari videochat Luxury Studio. Cele mai multe modele au ajuns la incasarile modelelor de TOP, iar super-modelele si-au depasit recordurile din lunile trecute! Din ce in ce mai multi oameni stau in casa din nou, partial din cauza frigului, dar se si feresc de potentiale raceli. Haide sa vedem impreuna la ce sume au ajuns modelele Luxury Studio in luna octombrie.
 

$24.000 incasari videochat

Unul dintre modelele Luxury Studio a ajuns in luna octombrie la minunata suma de $24.000. *Alina a petrecut cateva ore online in plus, atat pe site-urile freemium, cat si pe cele premium, iar majoritatea banilor au venit din tips-uri. Managementul si echipa de traineri au fost surprinsi de aceasta reusita, deoarece Alina este un model cu incasari medii de $10.000-$14.000 lunar. Ulterior, trainerii ne-au spus ca Alina a inceput sa fie din ce in ce mai interesata de sfaturile lor si a inceput sa puna mai multe intrebari despre activitatea online.

 

Miruna, record personal incasari videochat

Sfarsitul lunii a gasit-o pe *Miruna numarand bani. Foarte fericita, ne-a spus intr-o pauza ca si-a batut recordul personal in incasari videochat. *Miruna este un model nou, a inceput colaborarea in luna August. Prima luna nu a avut incasari foarte mari, doar cateva sute de dolari pe perioada (o perioada inseamna doua saptamani). In luna Septembrie, modelul Luxury a castigat in total $3.400, insa in Octombrie si-a dublat suma! Noi ne-am dat seama ca *Miruna va ajunge la un moment dat in top-ul modelelor, insa nu ne asteptam sa faca pasi atat de repezi. Nu putem decat sa o felicitam!

 

Incasari videochat model de top

Modelul de TOP Luxury Studio a castigat luna aceasta $29.000. Daca am cumula incasarile de luna aceasta cu cele de luna trecuta, modelul si-ar putea cumpara linistita un apartament cu doua camere in centrul capitalei. Ambitia, perseverenta modelului, dar si circumstantele au ajutat-o sa castige intr-o luna echivalentul a salariului pe 4 ani al unei persoane care castiga 3.000 RON lunar. Da, ai citit bine. Daca nu ne crezi, calculeaza si tu!

 

Luna Octombrie a fost una dintre cele mai profitabile luni ale anului 2020 pentru modelele Luxury Studio. Programeaza si tu un interviu AICI.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *