logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Managerii studio-ului Luxury din zona Pietei Iancului au observat un fenomen interesant in ultima perioada.

Din ce in ce mai multe modele aleg sa incheie colaborarea cu studio-urile la care sunt deja si migreaza incet, incet, spre studio-ul de videochat unde pot castiga de 3x mai mult. Haideti sa incercam sa deslusim misterul. De ce crezi ca se intampla acest lucru?

Conditii de munca excelente?

Este posibil ca modelele venite de la alte studio-uri sa fi analizat cu atentie ofertele Luxury Studio, galeria de imagini, sau poate chiar testimonialele modelelor actuale. Astfel, au decis ca este momentul sa devina un membru al familei Luxury Studio. Spre exemplu, stiai ca Luxury Studio iti ofera 100% din incasari in primele doua luni? Pentru a putea castiga acest procentaj, modelele trebuie sa aiba un numar cumulat de 85 de ore online. Asadar, noile modele nu sunt nevoite sa fie online 12h in fiecare zi, asa cum ne povestesc ca este necesar la alte studio-uri.

De 3x mai multe incasari?

Un alt motiv pentru care departamentul nostru juridic este foarte ocupat cu semnarea contractelor de colaborare este faptul ca la Luxury Studio modelele castiga de 3x mai multi bani. Ai citit bine, de 3x mai multe incasari zilnic! Cum? Studio-ul nostru iti ofera posibilitatea de a fi online pe cel putin 3 site-uri freemium in acelasi timp! Mai mult decat atat, un minut pe un site premium incepe de la $1.99, in timp ce pe site-urile freemium, un minut intr-o sesiune privata incepe de la $6. De 3x mai multi bani incasati pe minut!

Lipsa regulilor stricte de videochat?

Managementul Luxury Studio crede ca lipsa regulilor stricte precum penalizarile sau impunerea tinutelor incomode le detemina pe unele dintre modele sa sune la numarul de telefon 0751124276 si sa programeze un interviu. Stim ca exista multe studio-uri care aplica aceste “reglementari”, insa noi consideram ca nu sunt folositoare intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Modelele Luxury Studio sunt foarte ambitioase si motivate, castiga de 3x mai mult, iar grijile par sa nu apara foarte des pe strada lor.

Apropo de strada, ne poti gasi pe str. Locotenent Ionescu Baican nr. 53. Te invitam sa ne scrii in prealabil in fereastra din dreapta sau sa completezi formularul cu datele tale.

Ne bucuram ca ai ajuns pana la finalul articolului, e foarte important sa te informezi cu privire la un studio de videochat inainte sa iei o decizie!

Te asteptam cu drag la sediul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *