logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Evolutia videochat-ului in Romania – de la propria camera la un studio de lux

Fiind considerata una dintre cele mai populare si profitabile activitati din prezent, videochat-ul a cunoscut o tranzitie spectaculoasa in ultimii ani. Cel mai bun exemplu este felul in care au reusit sa se dezvolte anumite studiouri si conditiile pe care le ofera modelelor care vor sa-si puna bazele unei cariere de succes in acest domeniu. Modelele de top aleg intotdeauna sa colaboreze cu un studio de lux precum Luxury Studio.

 

Videochat-ul a fost candva un job care putea fi practicat cu succes chiar si din propria camera, insa odata cu evolutia tehnologiei, totul a inceput sa se dezvolte si aceasta meserie a prins contur devenind o adevarata industrie in care profesionalismul face diferenta.

 

Pentru a afla mai multe secrete din spatele unui model, echipa Luxury ne prezinta cateva amanunte importante care ne-au ajutat sa intelegem de ce tot mai multe tinere ravnesc spre un astfel de job.

 

Castiguri de 1000$ pe saptamana la un studio de lux!

Analizand veniturile medii din Romania si comparandu-le cu cele pe care le castiga un model de videochat, faptul ca aceasta profesie devine din ce in ce mai atractiva este foarte clar. Chiar si un model incepator are posibilitatea sa castige suma de 1000$ pe saptamana, valoare care de altfel poate creste mult mai mult, in functie de profesionalismul, daruirea si ambitia ei.

 

Pare simplu, nu-i asa?

 

Ei bine, adevarul este ca pentru a se obtine astfel de rezultate, videochat-ul nu mai este o simpla activitate, ci un business de sine statator in care atentia la detalii joaca un rol deosebit de important.

 

Spre exemplu, Luxury Studio, cu o experienta de peste 14 ani a devenit lider in domeniu si a reusit sa duca tot ceea ce inseamna videochat la un cu totul alt nivel. Acest studio se mandreste cu o adevarata echipa de profesionisti, impartiti pe diverse departamente. Modelele pot beneficia oricand de ajutorul colegilor din departamentul de management, marketing, juridic, resurse umane, tehnic sau contabilitate. Exista aproximativ 100 de membri in echipa si 27 de camere amenajate elegant.

 

Experienta nu este necesara!

Probabil ca unul dintre cele mai importante aspecte care le fac pe tinere sa se indrepte catre o astfel de cariera este faptul ca experienta nu este obligatorie. Adevarul este ca pentru a avea succes trebuie doar sa iti doresti acest lucru pe deplin. Vei avea parte de sprijin complet.

 

Altfel spus, din momentul in care se incepe colaborarea, modelele primesc gratuit sedinte foto, se lucreaza foarte mult pe partea de branding personal si incepe etapa de training. Este foarte important de mentionat faptul ca fiecare tanara beneficiaza de un training personalizat, si astfel va putea sa isi puna cu adevarat in valoare calitatile.

 

Aceste traininguri sunt realizate de catre persoane cu experienta in domeniu si care inteleg pe deplin secretele care fac diferenta in videochat, de la pozitia corpului, atitudine, gesturi si pana la make-up sau modul in care sunt tratate diferite subiecte.

 

Conditii de lux

Pentru a oferi o experienta deosebita de interactiune dintre modele si admiratori, echipa Luxury a inteles cat de importanta este calitatea. In acest sens, fiecare camera este dotata cu aparatura  performanta video, foto, PC, lumina si sonorizare.

 

Summituri si concursuri

Industria videochatului s-a dezvoltat si continua sa se dezvolte intr-un ritm alert.

 

Unul dintre principalele motive pentru care s-a realizat acest lucru este faptul ca se pune un mare accent pe inovatie si pe eficienta. De asemenea, se impartasesc cele mai noi idei, sfaturi si nu in ultimul rand, se apreciaza cele mai bune rezultate. Toate aceste aspecte mentionate mai sus se concretizeaza in cadrul summit-urilor si concursurilor care se organizeaza an de an si de la care Luxury Studio este de nelipsit.

 

Prin urmare, videochat-ul a cunoscut o crestere spectaculoasa de-a lungul anilor si dezvoltarea pare sa fie in continuare intr-un ritm exponential. Videochat-ul este acum, mai mult ca niciodata, o oportunitate sigura pentru tinerele care vor sa cunoasca succesul pe plan profesional.

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.