logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Stii cati bani se fac in domeniul videochat-ului, stii foarte bine cati bani ai in cont. Lucrand la Luxury Studio, in special in programul de noapte, ai reusit sa castigi sume considerabile. Unele persoane nici nu indraznesc sa viseze la castigurile din videochat pe care tu le ai deja. Masinile scumpe sunt impresionante, performante, dar tu probabil ai deja una. Nu iti va aduce un profit pe termen lung. Este timpul sa investesti in viitorul tau!

 

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti iti va arata cum sa investesti aceste sume astfel incat ele sa iti aduca un profit pe termen lung. Dupa o analiza aprofundata a pietei economice, noi am ajuns la concluzia ca cea mai sigura investitie este in domeniul imobiliarelor.

 

Preturile au crescut cu rapiditate in ultimii ani. Spre exemplu, in Cluj-Napoca pretul pe metru patrat a crescut cu 3,2% in ultimul an pentru apartamentele noi si cu 2,7% pentru cele vechi. Aceasta marire se refera la pretul de achizitie si este de asteptat ca valorile sa creasca in continuare. De asemenea, pretul chiriilor a crescut direct proportional cu pretul apartamentelor. Daca in 2017 inchiriai un apartament decent cu doua camere cu 350 de euro, acum il vei inchiria cu cel putin 450. Acest exemplu este pentru Bucuresti, in Cluj-Napoca mai adaugam cel putin 50 de euro.

 

Asadar, acum este cel mai bun moment pentru a investi in imobiliare. Cum investesti corect?

 

Informeaza-te!

Primul pas este informarea. Determina care sunt zonele in care vrei sa cumperi si afla mai multe lucruri despre ele. Citeste blog-uri de specialitate si cel mai important, consulta-te cu un specialist in investitii! Impreuna veti seta un buget pe, veti stabili marja de eroare si obiectivele finale.

 

Foloseste banii proprii

Pornim de la premisa ca detii deja suma pentru achizitia unui imobil si ca esti un model de videochat de succes. Evita sa faci imprumuturi la banca in conditiile in care tu ai fondurile necesare puse de-o parte. Asadar, afla care iti sunt limitele financiare si nu le depasi! Scopul este ca tu sa scoti un profit din intreaga operatiune, nu sa ramai cu rate sau datorii.

 

Viziteaza si negociaza

In momentul in care decizi sa investesti in imobiliare, fa-ti timp si viziteaza fizic proprietatile de care esti interesata, nu te baza pe pozele din anunturi. Odata ce ajungi acolo, vei observa toate neregulile pe care nu le afiseaza nimeni online. Ai putea spune ca din punctul acesta de vedere, piata imobiliarelor este un fel de Tinder.  In discutie cu proprietarul curent, nu lua pretul afisat drept regula. Totul este flexibil. Apeleaza la tehnicile de negociere si conversatie invatate in training (in special la sectiunea non-adult) si manevreaza situatia in favoarea ta.

 

Alege mobila de calitate

Dupa ce ai cumparat apartamentul este timpul pentru o schimbare de decor. Avand in vedere ca este o investitie si nu va deveni un camin pentru tine, acest imobil va fi dat spre inchiriere pe baza unui contract de minim un an sau in regim hotelier. Asadar, alege o mobila de calitate, durabila, chiar daca este mai scumpa. Ea va rezista in timp si nu se va deteriora dupa un an asa cum are obiceiul un pat din pal laminat, spre exemplu. Daca iti face placere, decoreaza intr-un stil vintange sau boem si pune-ti amprenta asupra atmosferei. Daca nu ai timp, alege mobila simpla cu linii clasice si curate. Important este ca orice persoana care trece pragul apartamentului sa ramana cu o amintire placuta si sa revina cu drag de fiecare data. Daca il vei inchiria in regim hotelier, vei vedea cat de importanta este loialitatea oaspetilor.

 

Acum stii care sunt primii pasi pe care sa ii urmezi in aceasta directie. In urmatorul articol iti vom arata in cat timp iti recuperezi investitia si dupa cat timp incepi sa vezi profitul. Lasa-ne un comentariu mai jos si spune-ne in ce oras ti-ai cumpara un apartament. Cluj-Napoca sau Bucuresti?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *