logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Studio-urile de videochat dupa 15 Mai in scena romaneasca

Asa cum bine stim, urmeaza o relaxare a masurilor de siguranta, incepand cu data de 15 mai. Totodata, majoritatea serviciilor publice vor ramane inchise in continuare, sau vor fi deschise partial. Economia romaneasca va avea nevoie de o perioada indelungata pentru a-si reveni in totalitate. Ce se va intampla insa cu studio-urile de videochat?

 

Vei putea veni la interviu cu incredere la studio-urile de videochat

Daca pana acum ai avut retineri in ceea ce priveste deplasarea pana la locatia noastra din zona Pietei Iancului, acum nu va trebui sa iti mai faci griji! Un interviu online, desi a fost necesar, poate parea impersonal uneori. Acum poti alege intre varianta aceasta si vizita la studio. Interviurile se vor desfasura in conditii de siguranta, masurile de igiena fiind sporite. In continuare, recomandam purtarea unei masti de protectie.

 

Ce se intampla cu incasarile

Ultima perioada a fost o provocare pentru fiecare dintre noi, dar si pentru entitatile comerciale si micile afaceri. Din fericire, Luxury Studio a observat o crestere in incasarile modelelor. Explicatia este simpla: distantarea sociala si nevoia de comunicare. Se prevede o continua crestere a incasarilor in urmatoarele luni. Exista foarte multe modele care au decis sa inceapa colaborarea in lunile martie si aprilie. Alaturi de Luxury Studio, au reusit sa treaca peste dificultatile financiare.

 

Conditii adecvate de igiena

Relaxarea masurilor emise de statul roman nu reprezinta sfarsitul problemei. Drept consecinta, Luxury Studio va mentine conditiile sporite de igienizare si dezinfectare. Intreaga echipa este in siguranta. Un mare avantaj al acestui loc de munca este lipsa contactului cu alte persoane. Fiecare model lucreaza intr-un spatiu separat, ceea ce permite mentinerea cu succes a distantarii sociale.

 

Avantajele unui studio de videochat

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti iti este alaturi in aceasta perioada. Luxury Studio ofera un salariu garantat la inceput de drum, sedinte foto profesioniste gratuite si procente mai mari in functie de orele petrecute online. Mai mult decat atat, daca iti doresti sa achizitionezi o masina sau o locuinta, familia Luxury te va sustine in acest sens.

 

Asadar, viata nu va reveni la normalitate intru totul, insa lucrurile se vor destinde. Anunturile de angajare video chat raman deschise. Pe langa latura financiara, ne-am bucurat ca am avut posibilitatea sa ajutam persoanele care au ramas fara un loc de munca. Am fost alaturi de modelele noastre si vom ramane in continuare.

 

Daca iti doresti sa devii un membru al familiei Luxury Studio, suna la numarul 0751124276 sau scrie-ne in fereastra de chat!

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.