logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ai investit in apartamente, contractele sunt pe numele tau si esti mandra detinatoare a titulaturii de proprietara. Cum te simti? 

Asa cum am promis, revenim cu exemple cu ajutorul carora iti vei face o idee asupra investitilor si profitului aferent. Care sunt metodele prin care iti recuperezi investitia si dupa cat timp incepi sa obtii un profit? Vei afla in cele ce urmeaza.

 

Nu uita ca acest tip de investitie este pe termen lung si poate ajunge sa fie o plasa de siguranta la un anumit moment. Afla cum poti face toate aceste lucruri cu banii pe care ii castigi la videochat in Bucuresti. 

 

Chiria

Sunt mai multe variante prin care sa iti valorifici imobilul. Una dintre ele este sa il dai spre inchiriere unor persoane fizice. Sa spunem ca ai cumparat un apartament cu 3 camere in Bucuresti intr-o zona medie, nu neaparat centrala, dar nici in Fundeni. Pretul apartamentului este de 73.000 de euro, la care adaugam estimativ 4.000 de euro pentru mobila si aparatura electrica, asadar 77.000 de euro.

 

Apartamentul are 3 camere, este nou si este mobilat cu gust, asa ca il poti da spre inchiriere cu 600 de euro. Asta inseamna ca tu vei primi 7.200 de euro pe an, deci apartamentul se va plati singur in 10 ani si 6 luni. Pare mult? Sigur ca da.Este o investitie pe termen lung. Avand deja suma de 77.000 de euro pusa de-o parte, nu vei simti ca faci un efort financiar foarte mare. Acesti 77.000 de euro pot sta intr-un cont bancar unde se vor devaloriza in 6 luni, sau iti pot produce un profit lunar.

 

La Luxury Studio poti face aceasta suma intr-un an. Exact, 77.000 de euro intr-un an facand videochat in Bucuresti. Cu siguranta, trebuie sa fii model de top, sa fii foarte motivata si determinata. Prioritatile tale trebuie sa fie foarte clare si scopurile urmarite cu exactitate. O femeie care stie ce vrea, obtine ce vrea!

 

Banii de la Videochat in Bucuresti si Regimul Hotelier

De asemenea, in locul unei chirii lunare de 600 de euro, imobilul tau poate deveni un lacas de odihna pentru drumetii obositi. Acestia iti vor dubla suma de mai sus. Cum? E simplu. Mediul online este o oaza de oportunitati, asa cum prea bine stii. Asadar, poti apela la site-uri precum Airbnb sau Travelminit.

 

Un apartament de 3 camere poate gazdui pana la 6 persoane. Dupa o analiza scurta pe Airbnb, o medie de pret pentru o noapte intr-un apartament atat de mare este de 500 de lei. Daca vin oaspeti in fiecare zi dintr-o luna de 30 de zile, totalul este de 15.000 de lei sau 3100 de euro. Este foarte probabil ca acest lucru sa nu se intample.

 

Totusi, daca doar jumatate din luna calendaristica este ocupata, suma finala este de 1500 de euro. Vom scadea de aici (+/-)300 de euro pentru utilitati si curatenie si ajungem la suma de 1200 de euro, deci dublul unei chirii normale. In acest mod, iti vei recupera investitia in 5 ani, nu 10.

 

Trebuie sa luam in calcul cateva variabile. In primul rand, preturile pot creste usor vara si iarna. O noapte poate ajunge la 600 de lei in timpul verii pentru ca foarte multi straini viziteaza capitala si 550-600 de lei in decembrie datorita targului de Craciun. De asemenea, sarbatorile crestine ridica preturile considerabil.

 

Aceasta varianta presupune mai mult timp si mai multa preocupare din partea ta. Daca nu ai timpul necesar, poti alege o persoana din familia sau cercul tau de prieteni in care ai incredere si sa o insarcinezi cu aceasta ocupatie in schimbul unui procent din profit. Felicitari! Tocmai ai creat un loc de munca.

 

Prin urmare, nu numai ca am raspuns la intrebarea “cat castig la videochat in Bucuresti”, dar am dat si exemple pertinente pentru ce ai putea sa faci cu aceste sume. Daca toate aceste castiguri ti se par ireale, trebuie sa stii ca Luxury Studio ofera training specializat si support constant. Sustinerea, impreuna cu atmosfera relaxanta, te vor duce pe drumul succesului si vei putea realiza toate procesele de mai sus.

 

Nu ne crezi? Vino la un interviu si afla mai multe despre cum poate arata viitorul tau financiar.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *