logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Exista mai multe motive pentru care cineva alege sa devina model online. Unele femei isi doresc cele mai scumpe masini si cele mai exclusiviste vacante, in timp ce altele devin modele online de videochat pentru a gusta in sfarsit independenta financiara sau pentru a se elibera de diverse datorii. Indiferent de motiv, femeile care aleg sa ramana in domeniu sunt unele dintre cele mai ambitioase romance, vin cu drag la studio si isi asuma colaborarea cu un studio de videochat. Am intrebat doua modele de top care este motivul pentru care au ales sa inceapa o cariera in domeniul videochat-ului si de ce au ramas. Iata raspunsurile lor:

 

Videochat-ul m-a salvat de o situatie din care nu aveam cum sa ies

 

“Cand am venit la Luxury Studio eram grav in incurcatura. Aveam 26 de ani, terminasem deja Facultatea de Chimie la Universitatea din Bucuresti si un master in domeniu. Doxa de carte si fara loc munca. Uite-asa!

 

Pe langa faptul ca abia imi permiteam chiria, perindandu-ma de la job la job pentru ca nu imi placea nimic, mai aveau si ai mei probleme cu niste datorii pe la banci de care nu mai scapau. Ma saturasem deja de toate job-urile de nimic care imi consumau o gramada de timp si ma rasplateau cu 5 lei si o incurajare, asa ca mi-am zis ca nu mai are sens sa ma zbat aiurea. Am sunat la Luxury, am venit la interviu, am semnat si am inceput sa fac bani! Si am terminat discutia!

 

Am ramas pentru bani, pentru independenta, pentru libertate, pentru colectiv si pentru ca imi place ceea ce fac. Nu multi oameni au ocazia sa vada live diverse persoane si peisaje de la geamuri din toate colturile lumii.” – Alexandra

 

Am vrut sa am totul, in orice moment. Da, sunt o printesa, si?

 

“Stii de ce am venit aici. Stii de ce raman aici. Bani. Defapt, pentru ce poti face cu banii. Stii ce am facut eu pana acum? Haha, tot ce mi-am dorit. Tu ce ai facut?

 

Sunt de doi ani la Luxury Studio. Din momentul in care am intrat in studio si am vazut ce inseamna videochat-ul, mi-am dat seama ca eu nu va mai trebui niciodata sa iau metroul, sa ma uit la vreun pret, sa calculez vreo nota de plata sau sa aman vreo placere materiala. Nu cred ca tu intelegi ce inseamna asta.

 

Am avut de la inceput mentalitatea ca o sa obtin orice imi doresc, pentru ca merit. Si nici nu am nevoie de vreun “iubi” sa ma intretina. Nu, am vrut sa detin eu controlul asupra vietii mele, sa imi permit si aia si aia, si cealalta. Oricand. Uite, spre exemplu, aseara pe la 1 noaptea m-am gandit ca mi-ar sta foarte bine cu o geanta din noua colectie Dior. Stii ce am facut? Am comandat-o in 10 minute. Nici nu mai stiu cat costa. Pentru asta am venit si pentru asta am ramas.” – Diana

 

Tu cand iti programezi interviul? 0751124276

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *