logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Romania este capitala mondiala a industriei videochat-ului si genereaza anual milioane de euro. Mai bine de 90% din acest venit care ajunge in tara este cheltuit tot in tara. Fie ca este vorba de videochat de acasa, videochat de la studio in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Timisoara sau Galati, sumele acestea ajung electronic in bancile romanesti.

 

Ce isi cumpara modelele de videochat cu banii acestia?

Dar ce nu-si cumpara! Incepand de la haine, pantofi de piele de la afaceri locale, apartamente de la dezvoltatori romani, masini din reprezentante auto din tara care castiga comision in urma tranzactiilor, pana la cafeaua de specialitate de la colt, modelele de videochat sustin economia romaneasca mai mult decat s-ar crede.

Cate studio-uri de videochat sunt in tara?

In 2018 s-a estimat un umar de 5.000 de studio-uri de videochat si peste 100.000 de persoane care lucreaza in domeniu. Sa nu uitam ca un studio de videochat poate avea mai multe locatii. In plus, s-a creat un intreg ecosistem in jurul modelele de videochat: agenti de resurse umane, personal tehnic, traineri, manageri, contabili si multe alte functii care isi desfasoara activitatea in regim complet legal.

De cate ori ai trecut pe langa un studio de videochat?

Daca locuiesti in Bucuresti si te-ai plimbat vreodata in zona Unirii, ai trecut deja pe langa cel putin 5 studio-uri de videochat. Stiai asta? Daca te gandesti sa devii model de videochat, ai noroc. Cel mai bun studio de videochat din capitala se afla in zona Piata Iancului, deci vei putea evita aglomeratia din centru.

Romanii condamna modelele de videochat

Cu toate beneficiile pe care le aduce domeniul videochat-ului in Romania, opinia cetatenilor este neschimbata. Multe fiice sunt de asemenea condamnate de catre parinti pentru ca au ales independenta financiara. De ce? Noi avem cateva idei:

Ramasitele comunismului. In timpul regimului lui Dej sau Ceausescu, multe lucruri erau interzise. Comunitatile erau supuse unei dogme, iar razvratirea era de neconceput, pana in 1989. Libertatea de exprimare era o idee straina, pedepsita, iar eliberarea sexuala…nu existau discutii pe aceasta tema. Multi batrani au ramas cu anumite idei din aceasta perioada pe care, din pacate, le-au transmis pe nesimtite mai departe. In timp, aceste idei se vor risipi printre noile generatii.

Religia. Smerenia si frica de Dumnezeu sunt contradictorii cu femeia independenta, care reuseste pe cont propriu si care nu asculta de barbatul ei orbeste. In general, unele directiuni religioase nu se potrivesc cu societatea actuala si chiar si celui mai credincios om ii este greu sa le respecte. Nu promovam nicio orientare religioasa sau spirituala, insa credem ca unele idei crestine ii determina pe romani sa condamne modelele de videochat pentru ca isi traiesc viata asa cum isi doresc, liber.

Indiferent din ce punct de vedere privesti, videochat-ul va oferi mereu incasari mai mari decat oricare alt job din Romania, si intotdeauna se va gasi o persoana care sa critice acest lucru.

Imagineaza-ti Romania fara acest venit de milioane de euro anual.

Acum imagineaza-te pe tine cu conturile pline.

Vino la un interviu. 0751124276

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *