logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu, Luxury Studio a gazduit o multime de interviuri.

Candidatele observa anuntul de angajare pentru videochat, vad castigurile posibile si isi fac o parere despre Luxury Studio, de cele mai multe ori pozitiva. La interviul de la studio-ul de videochat, au inca foarte multe nelamuriri si curiozitati. Haideti sa vedem care sunt cele mai frecvente intrebari adresate in cadrul unui interviu!

 

Care o sa fie programul meu?

Luxury Studio iti pune la dispozitie un program flexibil, pe trei scheme orare, insa cel mai profitabil este cel de noapte, intre orele 22.30 si 06.30.

 

De ce sa aleg programul de noapte la videochat?

In timpul noptii romanesti, traficul online creste semnificativ datorita diferentelor de fus orar. Modelele de la videochat pot interactiona astfel cu publicul din Statele Unite ale Americii, Australia sau in unele cazuri, Asia.

 

Stiu limba engleza, dar nu atat de bine. Ma voi descurca?

Sigur ca da! Chiar daca nivelul tau de limba engleza nu este foarte inalt, vei avea parte de un trainer dedicat care te va ajuta la orice pas. Cu toate astea, este important sa te ambitionezi si sa fii deschisa spre invatare.

 

Cine o sa ma vada live?

La Luxury Studio te vei bucura de confidentialitate absoluta, asadar publicul romanesc nu va avea acces la camera ta. Tu esti cea care alege unde vei fi vizibila. Nu ai pentru ce sa iti faci griji!

 

Chiar o sa castig sumele astea la videochat?

Da, exact asta se va intampla. Videochat-ul, tabu sau nu, este cea mai bine platita profesie pentru femei, iar asta nu o spunem noi, o spun statisticile.

 

Acestea sunt cele mai frecvente intrebari auzite de catre departamentul nostru de Resurse Umane in cadrul interviurilor. Ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multe persoane au un simt al responsabilitatii mult mai dezvoltat si vor sa afle toate detaliile. Corectitudinea primeaza in toate actiunile studio-ului, si tocmai de aceea ne place sa spunem lucrurilor pe nume si sa oferim transparenta in orice situatie.

 

Daca mai ai intrebari, te invitam la un interviu la sediul nostru din zona Iancului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *