logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

De ce vezi anunturi de angajare videochat atat de tentante?

Cum ar fi daca as avea atat de multi bani? Cum ar fi daca mi-as permite sa investesc? Cum ar fi sa aplic la acest anunt de angajare videochat? Cum ar fi daca as avea un program de munca pe placul meu? Cum ar fi sa imi iau viata in proprile maini? 

Noi stim cum este si noi stim cum arata o femeie cu adevarat fericita. Este foarte tentant sa te angajezi in acest domeniu si asta pentru ca beneficiile videochat-ului sunt foarte mari. Iata ce trebuie  sa stii inainte sa aplici la un anunt de angajare videochat:

NU ti se cere experienta
Daca ai mai fost la un interviu de angajare pana acum, ai observat ca angajatorii au cerut experienta de fiecare data. Acest lucru reprezinta o reala problema pentru cei aflati la inceput de drum. Ei bine, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti nu cere acest lucru din partea viitoarelor modele. Familia Luxury Studio dispune de o echipa profesionista de traineri care te vor invata tot ce trebuie sa stii despre domeniul videochat-ului.


Veniturile sunt garantate
La inceputul colaborarii vei semna un contract si intreaga ta activitate se va desfasura in parametri complet legali. Asa cum bine stii, veniturile din videochat sunt mult peste media celor de pe piata de munca actuala. Ti se spune ca acestea sunt echivalentul a 3 sau 4 salarii, dar nu este chiar asa. Castigurile din videochat pot depasi cu usurinta aceasta echivalare. Totul depinde de tine si de implicarea ta.

Nu trebuie sa fii o experta a limbii engleze
Vei fi sprijinita din acest punct de vedere si vei avea parte de training specializat pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare. Nu trebuie sa fii experta, dar trebuie sa detii un minim bagaj de cunostinte. Stiai ca iti poti imbunatati nivelul de limba engleza singura? Este chiar foarte simplu.


Nu conteaza cine esti si de unde esti
 Unele modele sunt la inceput de drum in campul muncii, iar altele au frumoasa varsta de 30 de ani. Exista modele din centrul Bucurestiului, Ardeal, Moldova sau Banat. Provenienta nu este relevanta, la fel cum nu conteaza ce stil de viata ai in afara job-ului. Nu trebuie sa te incadrezi in tipare sau standarde stricte. Trebuie sa fii tu!

Increzatoare, ambitioasa, corecta si motivata, TU vei atinge succes-ul alaturi de noi!

Optiunile avantajoase ale celor care fac parte din echipa Luxury Studio sunt mult mai multe decat cele expuse mai sus. Studioul nostru are o pozitie dominanta in nisa. Angajari la videochat se fac constant, asadar, daca te-ai hotarat sa faci parte din echipa noastra, grabeste-te! Nu mai avem multe locuri disponibile.

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.